Skip to content
De top 5 van de kandidatenlijst D66 Wassenaar GR2022. Vlnr: Paut Kromkamp-Struik (5), Ernst Klatte (3), Rogier Krabbendam (1), Ritske Bloemendaal (2) en Marianne Wuite (4). Fotocredit: PR

D66 presenteert kandidaten gemeenteraadsverkiezingen

2 december 20212 minute read

D66 Wassenaar presenteert de top 5 van de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Volgens D66 lijsttrekker Rogier Krabbendam ‘is het een prachtige lijst met een mooie mix van ervaring en nieuwkomers. Met deze kandidaten gaan we voor het beste resultaat ooit in Wassenaar en zorgen we voor een progressief geluid in de raad van Wassenaar’.

De komende tijd zullen we heel Wassenaar kennis laten maken met de top 5 van onze kandidatenlijst. De volledige kandidatenlijst staat op onze website: wassenaar.d66.nl
De afgelopen maanden hebben onze kandidaten al veel gesprekken gevoerd in het dorp. Zij spraken met inwoners, ondernemers en tal van organisaties die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor ons dorp op het gebied van cultuur, onderwijs, zorg, verkeer, natuur, klimaat en sport.

Dit waren hele leuke en inspirerende gesprekken. En veel van deze organisaties rekenen juist nu op de steun van de gemeente en politiek. Zij zoeken naar een betrouwbare overheid die hen actief betrekt bij de belangrijke keuzes waar wij in Wassenaar voor staan zoals op het gebied van wonen, het klimaat en energietransitie, goed en toegankelijk onderwijs en het behoud van het unieke karakter van onze leefomgeving en kwetsbare natuur.

Vanuit onze idealen staan wij als progressieve partij voor het belang van al deze inwoners en organisaties. Dat doet D66 door anders te durven kijken en door keuzes te maken. Want als we in Wassenaar willen behouden wat we hebben, dan moeten we het beter willen maken en zorgen dat iedereen in Wassenaar mee kan doen.

Wij geloven dat je écht vrij bent als we dat samen zijn. Als iedereen gelijke kansen krijgt. We mensen helpen die het nodig hebben. We laten iedereen vrij, maar laten niemand vallen.

D66 Wassenaar

Bijschrift foto: De top 5 van de kandidatenlijst D66 Wassenaar GR2022. Vlnr: Paut Kromkamp-Struik (5), Ernst Klatte (3), Rogier Krabbendam (1), Ritske Bloemendaal (2) en Marianne Wuite (4).

Tags

D66GemeenteraadGR2022IngezondenKandidatenLijsttrekkerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top