Skip to content
Fotocredit: PR

WZK tri-team atleten lopen West Coast Challenge

2 december 202139 second read

Zaterdag 11 december lopen WZK tri-team atleten Niels Lodewijk en Dimitri Schellings als duo de halve West Coast Challenge. 67 km lang wisselen ze om en om van fietsen naar lopen, van Wijk aan Zee naar Den Helder. Ze lopen ieder de helft en fietsen ieder de helft – op het strand. Beide atleten zijn doorgewinterde lange afstand lopers, maar ook voor hen zal dit een flinke uitdaging zijn.

Deelnemers aan de West Coast Challenge lopen deze race ook om geld in te zamelen voor de KNRM. De reddingsbrigade is voor Wassenaar van groot belang om ons strand veilig te houden. Afgelopen jaren bleek dat te meer. Het is mogelijk om Niels en Dimitri te sponsoren via de website van geef.nl (geefactie: Zandhappers Wassenaar). Of rechtstreeks via: https://www.geef.nl/nl/actie/zandhappers-wassenaar/

Tags

FietsenHardlopenSponsoractieWassenaarWassenaarse ReddingsbrigadeWest Coast ChallengeWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top