Skip to content

Vrijwilligers voor nieuwe vacatures gevraagd!

3 december 20212 minute read

Er is genoeg divers vrijwilligerswerk te vinden in Wassenaar. Of je nou een paar uurtjes per maand iets kan en wilt doen of wekelijks, er is veel vraag naar betrokken vrijwilligers. Dus heb jij tijd om jouw talent in te zetten bij een organisatie binnen Wassenaar, kijk dan op onze website bij de Vacaturebank. Ook voor onderstaande nieuwe vacatures kan jij je daar aanmelden.

• Stichting Voedselbank Wassenaar maakt elke donderdagochtend voedselpakketten en reikt deze dan uit. Voor het bestuur wordt een hands-on algemeen Bestuurslid gevraagd die affiniteit met de werkzaamheden heeft. (Vac. B.128)

• In Kerkehout wordt wekelijks een uurtje een Sport- en Mensendieck groepsles voor oudere bewoners georganiseerd. Zij zoeken nog begeleiders. ( Vac. E.055)

• Wilt jij je steentje bijdragen om het leesniveau van kinderen van groep 4 t/m groep 8 te verbeteren ( van 8.45-9.30 uur, 1 of 2 x per week)? Dan zoekt de Jan Baptist school jou! (Vac. M.073)

• Woonzorggroep Duinstede heeft diverse woongroepen. Zij zoeken mensen die het leuk vinden om ’s middags als gastvrouw/heer van de woongroep gezelligheid te brengen. (Vac. A.031)

Ons kantoor is, i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen, alleen op afspraak open. Bel of mail ons.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl
T: 070-5113133 Volg ons ook op Facebook

Tags

VacaturebankVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top