Skip to content
Fotocredit: Alzheimer Nederland

Dankuwel…. Mooie opbrengst in Wassenaar voor collecte Alzheimer Nederland

7 december 20212 minute read

De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Wassenaar in de week van 7 tot en met 13 november jl. € 6.244,04 opgebracht. De organisatie bedankt iedereen in Wassenaar die heeft bijgedragen aan het bereiken van dit mooie resultaat.

In de eerste plaats denken wij daarbij aan de gevers. De vele giften en de getoonde betrokkenheid bij het werk van Alzheimer Nederland bevestigen het toenemende belang. Verder gaat onze speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers die digitaal, met de collectebus of via het flyeren hebben gecollecteerd en naar de Wassenaarse Krant voor alle medewerking aan publiciteit. Met elkaar is hiermee de nodige aandacht gegeven aan de noodzaak om Alzheimer Nederland te blijven steunen.

Opbrengst voor een toekomst zonder dementie
Aandacht voor dementie is noodzakelijk, want 1 op de 5 mensen krijgt dementie en zelfs 1 op de 3 vrouwen. Op dit moment leven ruim 280.000 mensen in Nederland met deze ziekte. De verwachting is dat het aantal mensen met dementie stijgt naar ruim een half miljoen in 2040. Daar moet iets aan gedaan worden. Met meer onderzoek komen we dichter bij een toekomst zonder dementie.
De jaarlijkse collecteweek en dus uw donaties en inzet dragen in belangrijke mate bij aan een toekomst zonder dementie.

Doneren nog steeds mogelijk
Heeft u de collectant gemist, maar wilt u nog wel bijdragen? Via de website wwww.onlinevooralzheimer.nl kunt u alsnog doneren in de bus van Alzheimer Nederland.

Volgend jaar ook meehelpen?
Wilt u in 2022 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven als collectant via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij Emerentia Verdelman; tel: 070-5112264 of e-mail: emerentiaverdelman@ziggo.nl (contactpersoon voor Wassenaar).

Meer informatie over het werk van Alzheimer Nederland, onderzoek, dementie, hulp en advies kunt u vinden via https://www.alzheimer-nederland.nl/ en https://www.dementie.nl/ of bel 033-3032502

Wilt u praten over dementie? De AlzheimerTelefoon is er voor u. Bel gratis: 0800 – 5088

Tags

Alzheimer NederlandCollecteOpbrengstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top