Skip to content

Vrijwilligers maken het verschil!

10 december 20212 minute read

Deze week staat het vrijwilligerswerk extra in de “spotlight”. Afgelopen dinsdag 7 december was het de Nationale Vrijwilligersdag; een dag om alle vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten. Ook de uitreiking van de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021 stond voor deze week gepland, maar hebben we helaas moeten verplaatsen naar
het voorjaar. 

Wassenaar is aantrekkelijke gemeente met het karakter van een dorp, te midden van landgoederen, duinen en natuurgebieden. Minstens zo belangrijk voor ons woongenot is het bloeiende maatschappelijke- en verenigingsleven. Dat zorgt voor samenhang en saamhorigheid en staat garant voor een groot aanbod van sport, ontspanning, evenementen en cultuur. Maar dat gaat niet vanzelf….

Overal in Wassenaar zijn dagelijks vrijwilligers actief. De coach van het hockeyteam, de leesmoeder op school, de strandwacht, het bestuurslid van de vereniging, de vrijwilligers bij SWZ en Florence, de collectant, de bezoekvrijwilliger, de vrijwilligers in de natuur…. In totaal zijn er zo’n 12.000 Wassenaarders actief als vrijwilliger. Vooral deze week willen we al die vrijwilligers bedanken, want zij “maken het verschil”!

Van vrijwilligerswerk wordt iedereen beter.
Heb jij nog tijd beschikbaar? Wekelijks, maandelijks of zo nu en dan? Kijk dan voor meer dan 100 vacatures bij Wassenaarse organisaties op onze website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Als Wassenaarse stichting zijn wij natuurlijk ook te vinden op www.thuisinwassenaar.nl.

Ons kantoor is, i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen, alleen op afspraak open. Bel of mail ons.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl
T: 070-5113133

Volg ons ook op Facebook

Tags

Nationale VrijwilligersdagVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top