Skip to content
Fotocredit: PR

Gezinskerk Wassenaar: Gezinskerstviering op Kerstmiddag om 15.00 uur

13 december 202130 second read

De traditionele gezinsviering op Kerstavond om 19.00 uur in de Sint Willibrorduskerk vindt dit jaar in verband met de coronamaatregelen van de bisschoppen plaats om 15.00 uur. Dit is even wennen, maar we gaan er een mooie viering van maken. We nodigen gezinnen van harte uit om te komen. In verband met het gelimiteerde aantal plaatsen is het wel nodig om van te voren aan te melden: per e-mail willibrordwassenaar.desloep@hetnet.nl of telefonisch 070-5118133 (tussen 09.30-12.30 u).

Uw (klein)kind is ook van harte welkom om actief mee te doen door middel van voorlezen of verkleden. Opgeven per e-mail: gezinskerk-wassenaar@parochie-augustinus.nl.

Gezinskerstviering flyer

Tags

Gezinskerk WassenaarGezinsvieringKerstmiddagSint WillibrorduskerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top