Skip to content

2021, wat een bijzonder jaar qua voetbal en als je 100 wordt!

17 december 20213 minute read

De kalender nadert zijn eind en dat betekent dat we afscheid nemen van een heel roerig jaar. Ons kroonjaar waarin we niet hebben kunnen doen wat we wilden, terwijl er zoveel energie ingestoken is door de jubileumcommissie, met een heel mooi programma waar maar een klein gedeelte van heeft plaatsgevonden. Maar beste mensen, wat in het vat zit verzuurt niet! Het gaat zeker komen, al moeten we het nog even uitstellen. Dan wordt het maar 101 jaar!

Ook wat betreft voetbal wordt je niet blij van regels, regels en nog eens regels. En wij als bestuur willen maar één ding en dat is iedereen laten voetballen. Daar willen we mee bezig zijn en niet met het plakken van pijlen en het regelen van telkens nieuwe regels.
Je leert wel de echte Blauw-Zwarters kennen. Wij mochten voor de 2 ingezette QR-controleurs een factuur naar de gemeente sturen en wat zeggen die mannen dan? “Laat het geld maar naar de club gaan”. Top! Dank je wel Rob en Kees.
Hetzelfde geldt voor de vrijwilligers die toch kantinedienst hebben gedraaid volgens de strakke regels die gesteld waren en dat ook nog deden met veel plezier. Ook jullie dank daarvoor.

Het uitstellen voor de 2e keer van de Algemene Ledenvergadering is ook zoiets. Velen hebben hier veel tijd ingestoken in de voorbereidingen, maar het mag niet!
We gaan zodra het kan iets plannen op een zondagmiddag. De ALV gekoppeld aan een mooi contactmoment met een drankje.
We zijn al volop bezig met het nieuwe jaar, waarin we hopen toch weer toernooien te kunnen organiseren, een mooi vrijwilligersfeest en het programma van ons jubileum, maar we kunnen pas als we mogen!
De nieuwjaarsreceptie hebben we nog steeds staan op 1 januari, maar houd onze website in de gaten of dit wel of niet kan.

15 december komen we op Haaglandenvoetbal met een interview door Ton Beye die vind dat
Blauw-Zwart een steeds mooiere club wordt. Wel met de opmerking dat we in de 2e klasse horen, ook een van mijn 10 doelstellingen die ik had toen ik aantrad als voorzitter.

Verder kan ik mededelen dat we op vele fronten nog verder aan het verbeteren zijn om nog groener te worden Zoals de opdracht aan onze sponsor Van Leeuwen CV om alle ketels te vernieuwen om nog zuiniger te worden, met minder storingen. Ook de kunstgrasvelden zijn up to date gemaakt met een grote onderhoudsbeurt waarbij vulling is aangebracht en schade van glas, kauwgom en brandplekken zijn gerepareerd.

Tot slot nog een berichtje uit de Jeugdafdeling. Alle trainers worden voorzien van nieuwe trainingspakken, dankzij de sponsors Kone en ATC Aviation. Dank hiervoor, Harald Bussing en Arno van der Kooij!

Dit was even de stand van zaken op dit moment, buiten de besprekingen om met trainers en begeleiders en het plan om in 2022 nog meer energie en tijd in de jeugd te steken.
Ik wens ieder hele fijne feestdagen toe en vooral een gezond 2022. Ook zakelijk wensen wij dat al onze sponsors die ons trouw gebleven zijn toe.

Met vriendelijke groet van uw voorzitter,

A.P.C. (André) van Herk

 

Tags

Blauw-ZwartVoetbalWassenaarWoord van de voorzitter
Gerelateerde artikelen
Back To Top