Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Lifetrack

17 december 20212 minute read

Voor de sponsor van de maand december ging Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs bij Robbin Ruijgrok van Lifetrack. Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over Lifetrack en jouw rol binnen deze organisatie
Ik zelf ben de eigenaar en de oprichter van Lifetrack. Ik ben vanaf jongs af aan begonnen om, als hobby, muziek draaien. Vanaf 2009 heb ik samen met Arjen Zuiderduijn Lifetrack ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en vanaf 2012 is JP Bax mijn vaste compagnon.

Hoe zie jij de toekomst van Lifetrack?

Op dit moment staat alles behoorlijk stil, maar voor corona waren wij ieder weekend druk bezig met het verzorgen van de muziek op bruiloften en partijen en ook het verhuren en installeren van licht- en geluidsapparatuur. We hopen dat we na de coronapandemie weer volop aan de gang te kunnen. Vanuit mijn klantenkring merk ik dat de behoefte van mensen om samen te komen erg groot is, dus verwacht ik het in de toekomst weer behoorlijk druk te krijgen.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Lifetrack van kennen?
Nog voordat we officieel een bedrijf waren draaiden we al muziek op het minikamp en sinds we een bedrijf zijn draaien wij alle “Derde helften” op Blauw-Zwart. Ook hebben we de geluidsinstallatie vervangen bij de verbouwing van de kantine. Ik speel zelf al vanaf mijn 7e bij Blauw-Zwart. Op dit moment in het 3e elftal. Verder ben ik nog lid van de Jeugd- en activiteiten commissie en nog een aantal andere commissies.

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Robbin: Ik denk dat het voor iedereen heel belangrijk is om te sporten en het liefst natuurlijk bij zo’n mooie voetbalclub als Blauw-Zwart. Ik ben opgegroeid bij Blauw-Zwart, mede omdat mijn ouders ook heel veel op de club hebben gedaan en nog steeds doen. Ook mijn vrouw Denise is voetballend lid van de vereniging.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Ik hoop dat ouders maar ook leden beseffen dat Blauw-Zwart een vereniging is en geen bedrijf! We moeten onze vrijwilligers koesteren en waarderen, zonder vrijwilligers en sponsoren kan deze club niet bestaan. Om als club nog verder te groeien is het soms tijd voor verfrissing en nieuwe ideeën.

 

 

 

 

Tags

Blauw-ZwartLifetrackSponsor van de maandVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top