Skip to content

Regeerakkoord: dit kun­nen ondernemers verwachten

17 december 202126 second read

Na een formatieperiode van negen maanden presenteerde het kabinet op woensdag 15 december het regeerakkoord. Daarin staat wat het kabinet de komende regeringsperiode wil doen en bereiken. Zo stijgt het minimumloon geleidelijk met 7,5%, komt er een klimaatfonds van 35 miljard euro en komen er jaarlijks rond de 100.000 woningen bij.

In het regeerakkoord presenteert de nieuwe regering haar plannen. Deze bespreekt zij vervolgens in de Tweede Kamer. Tijdens de regeerperiode komen de plannen terug als voorstellen voor wetten en regels.

Dit zijn de belangrijkste punten uit het coalitieakkoord 2021 – 2025 voor ondernemers.

Tags

Aandachtspunten voor ondernemersKamer van KoophandelOndernemen in WassenaarRegeerakkoordWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top