Skip to content

Vrijwilligerswerk maakt gelukkig

20 december 20212 minute read

Heb je nog wat tijd over? Een paar uurtjes per week of per maand? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk. Iets doen voor een ander maakt vaak een wereld van verschil en jij krijgt een goed gevoel. Op onze website vind je wel 100 vacatures in en om Wassenaar.

• Sinds een paar weken zijn de duo-fietsen van Fietsmaatjes ook in Wassenaar “op de weg”. Heb je zo nu en dan tijd en wil je iets in de buitenlucht doen met en voor mensen die niet meer alleen op de fiets kunnen? Meld je dan aan! (Vac. E.056)

• Rijd je liever in de auto dan op een fiets? Dan hebben we ook leuk vrijwilligerswerk voor jou! Bij het van Ommerenpark zijn ze op zoek naar Maaltijdrijders. ( Vac. C.014)

• Voor het project “samen winkelen” zoekt de SMOW vrijwilligers. Wil je mensen praktisch helpen met het doen van boodschappen maar hen ook een gezellig uitje geven? Meld je dan aan. (Vac. A.044)

• Bij de fietsenwerkplaats van de VCW repareren en/of knappen vrijwilligers fietsen op voor mensen met een kleine beurs. Zij zijn op zoek naar een ervaren fietsenmaker. Heb jij ervaring met het repareren van fietsen en heb je doordeweekse wat uurtjes beschikbaar? Neem dan contact op met de Vrijwilligers Centrale Wassenaar voor
een intakegesprek. (Vac. L.010)

Ons kantoor en de fietsenwerkplaats zijn i.v.m. de kerstvakantie tot 10 januari 2022 gesloten voor bezoekers. Onze vrijwilligers zijn in die periode beperkt aanwezig. Heeft u vragen of wilt u reageren op een vacature? Stuur dan een email en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht van ons!

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl
Volg ons ook op Facebook

Tags

VacaturebankVacaturesVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top