Skip to content
Fotocredit: PR

Geslaagde examens bij Taekwondo Koryo in Wassenaar

21 december 202154 second read

Op maandag 20 december heeft een aantal sporters met succes examen gedaan. Aaron, Frederik, Leo, Friso, Haneen, Adnan en Ibrahim zijn geslaagd voor hun gele slip. Nara, Euan en Scarlett hebben gele band verdiend en Oliver behaalde zijn groene slip! Marie is geslaagd voor haar blauwe slip en Kelly en Kayla hebben hun blauwe band behaald. Zoë en Luna hebben hun rode band verdiend.

Taekwondo is een van oorsprong Koreaanse martial art en een olympische sport. Tijdens de lessen leren de leerlingen arm – en beentechnieken, sparren en worden er zelfverdedigingsoefeningen gedaan.

In Wassenaar is er les in de gymzaal of op het schoolplein van de St. Bonifaciusschool. Taekwondo Koryo is door de gemeente Den Haag verkozen tot de beste taekwondovereniging van regio Den Haag, is al jaren de nummer club één in Nederland en behoort tot de Europese topclubs.

Lijkt het je ook leuk om een keer een gratis proefles te volgen? Kom dan gerust naar Kloosterland 5. Wij trainen na de kerstvakantie vanaf 10 januari weer iedere maandag van 15:30 uur tot 17:00 uur.

Meer informatie? Kijk op www.taekwondo-koryo.nl of bel 06-27113188.

 

Tags

ExamensGeslaagdenTaekwondoTaekwondo KoryoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top