Skip to content
Fotocredit: PR

Kerstcampagne Code LICHT in Wassenaar

21 december 20212 minute read

Heb je de afgelopen dagen een poster ontvangen met Code LICHT in Wassenaar erop? Dat zou heel goed kunnen. Dit is namelijk naar aanleiding van een kerstcampagne in Wassenaar. We hopen daarmee met elkaar kerst (toch) wat mooier te maken dit jaar!

Kerst vieren we anders dan we hadden gehoopt. Met de kerstcampagne Code Licht willen verschillende organisaties in Wassenaar toch wat hoop en licht brengen.

Hoe kun je meedoen?
Er zijn speciale posters die je voor je raam kunt hangen. Deze worden verspreid via de deelnemende organisaties en via Wassenaarse media. Je kunt de online posts van de Code Licht campagne delen op je eigen socials.

Er zijn kaartjes die je kunt sturen aan iemand in je directe omgeving. Ook de poster kun je doorgeven met een lieve wens erop voor iemand in je omgeving die het extra nodig heeft.

We hopen dat je de online inkopen en maaltijden bestelt bij Wassenaarse winkels en restaurants. De gemeente Wassenaar zal in ieder geval tijdens de kerstdagen voor extra licht zorgen door het gemeentehuis mooi uit te lichten, en ook de signaalborden in Wassenaar staan tijdens de kerst in het teken van Code Licht

Namens wie wordt deze campagne georganiseerd?
Preventie-akkoord Wassenaar
Cultuur Anker Wassenaar
Gemeente Wassenaar
Fonds Wassenaar
Wassenaarse Kerken
Winkeliers/ centrummanagement Wassenaar

Heb je nog geen poster ontvangen en zou je er eentje willen krijgen? Mail dan even naar één van onderstaande contactpersonen en we zorgen dat de poster bij je bezorgd wordt.

Contactpersonen
Willem Tukker – willem@buurtkerkwassenaar.nl
Tom Mikkers – predikant@vrijzinniginwassenaar.nl

code licht page 0001

 

code licht page 0002

Tags

Code LICHTHoopKerstcampagneLichtWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top