Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Brief van burgemeester aan alle Wassenaarders / Mayor’s letter to all residents of Wassenaar

23 december 202122 second read

Burgemeester Leendert de Lange heeft een brief aan alle inwoners van Wassenaar geschreven. Scroll down for letter to all residents of Wassenaar. Hierin staat de burgemeester stil bij het afgelopen jaar. De burgemeester riep op om elkaar te blijven opzoeken, elkaar te steunen en er voor een ander te zijn. Ook vroeg burgemeester De Lange aandacht voor de actie Code Licht, een gezamenlijk initiatief van Wassenaarse kerken: Samen maken we Wassenaar mooier.  

 brief burgemeester leendert de lange

 

week 51 brief burgemeester eng 1 pagina page 0001

Tags

Brief aan alle WassenaardersBurgemeesterGemeenteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top