Ga naar hoofdinhoud

Gezocht: Keuken om te koken

Samen koken verbindt. Al snel zie je dat er over meer gepraat wordt dan alleen het menu. Persoonlijke verhalen worden uitgewisseld en er ontstaan mooie contacten.’ Eten doe je elke dag; door zelf vers te koken, werk je meteen aan je gezondheid. En samen eten is gezelliger dan alleen.

Mogen wij jouw keuken lenen?
Om ruimte te bieden aan Wassenaarse inwoners die het leuk vinden om gezamenlijk met elkaar te koken en te eten zijn wij op zoek naar een vereniging, horecagelegenheid, buurthuis of andere aanbieder die in het bezit is van een ruime keuken waarin we met een (kleine) groep mogen koken.

Dus heb jij een geschikte keuken die 1x per 2 weken aan het einde van de middag beschikbaar is voor een groep enthousiaste keukenprinsen en -prinsessen neem dan contact met ons op. Dan mag je vast een keertje mee-eten!

Kun jij ons helpen?
Bel of mail naar Ank Stout sociaal werker SMOW, tel: 070 – 511 2226. E-mail: info@smowassenaar.nl

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
Van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Keuken gezocht

Tags

eenzaamheidKeuken gezochtStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVerbindingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top