Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Bewoners Oosthof blij en verrast met Kerstattentie

24 december 202143 second read

De bewoners van het complex Oosthof werden onlangs verrast. Dat gebeurde in de vorm van een leuk en smaakvol pakketje uit de boerderijwinkel van Stal Den Hollander uit het Ammonslaantje. De vrijwilligers van Ontmoetingscentrum Oosthof zijn hiermee langs de deuren gegaan en kregen van de bewoners te horen dat het erg fijn is dat in deze vervelende corona tijd er toch aandacht voor elkaar is.

Het krijgen van een heerlijk pakketje en een gesprekje aan de voordeur werd zeer gewaardeerd. Blijven omzien naar elkaar is het motto. De financiering van deze lekkernij werd mogelijk gemaakt dankzij een zeer gulle bijdrage van De Stille Kracht Wassenaar.

Een goed voorbeeld van hoe we met elkaar omgaan in Wassenaar. Ontmoetingscentrum Oosthof zoekt nog steeds vrijwilligers die willen meewerken om koffie ochtenden en spelmiddagen te organiseren. 

Voor iedereen een heel voorspoedig en gezond 2022

Jan van Noort
Beheerder Oosthof

Tags

Ontmoetingscentrum OosthofStal Den HollanderVerrassingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top