Skip to content

Van de redactie

25 december 202140 second read

Het jaar 2021 ligt bijna achter ons. De impact van het coronavirus was ook dit jaar groot. Groter dan verwacht. Dat was ook in Wassenaar het geval.

Net als vorig jaar konden ook dit jaar vele activiteiten niet, of in aangepaste vorm (digitaal) doorgaan. Zo kreeg in 2021 de horeca en ‘contactberoepen’ maar ook het verenigingsleven en het particulier initiatief weer het nodige voor de kiezen. De huidige lockdown is daarvan het meest recente voorbeeld.

Een begin van normalisering en een ’terug naar normaal’ moet ook voor 2022 de inzet zijn. Dit komt niet alleen ten goede van de lokale zakelijke markt in al haar facetten maar zeker ook ons lokale verenigingsleven, vrijwilligers en het particulier initiatief op velerlei gebied. Goede Kerstdagen gewenst. Doe mee met Code Licht en koop lokaal, ook in het nieuwe jaar. 

Tags

KerstVan de redactieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top