Skip to content
Fotocredit: PR.Top 5 kandidaten D66 Wassenaar v.l.n.r. Ritske Bloemendaal, Paut Kromkamp, Rogier Krabbendam, Ernst Klatte en Marianne Wuite

D66: Echte keuzes voor vooruitgang

28 december 20212 minute read

We kijken terug op een uitzonderlijk 2021, waarin heel veel van ons werd gevraagd. In het bijzonder van leerkrachten en zorgmedewerkers, van ondernemers en de culturele sector die met meerdere lockdowns werden geconfronteerd. Wij hopen voor hen op een minder wispelturig 2022, waarin ons land weer langzaam open kan en blijft, en we om leren gaan met het COVID-19 virus.

D66 Wassenaar kijkt terug op het laatste jaar van deze raadsperiode, waarin we binnen de huidige coalitie hard hebben gewerkt aan het realiseren van de afspraken uit het coalitieakkoord. We zijn trots op wat we hebben bereikt. En daarom kijken we nu alvast vooruit naar wat we vanuit onze idealen nog meer voor elkaar willen krijgen voor Wassenaar.

We staan in Wassenaar voor grote keuzes. Echte keuzes. Progressieve keuzes. D66 wil laten zien dat de politiek wél het verschil kan maken. Met ambitieuze klimaatdoelstellingen, betaalbare woningen voor starters, mensen met een middeninkomen en ouderen, voor een levendig en gezond Wassenaar, en met nog betere kansen voor onze kinderen in het onderwijs.

Met onze progressieve belofte willen we net als bij de Tweede Kamerverkiezingen afgelopen maart (minstens) de tweede partij in Wassenaar worden. We doen dit samen met een team van gemotiveerde kandidaten en enthousiaste vrijwilligers.

Word lid van D66 en sluit je aan bij onze afdeling in Wassenaar. Hoe je dat doet? Kijk daarvoor snel op www.d66wassenaar.nl. Samen maken wij het verschil.

Rogier Krabbendam

Lijsttrekker D66 Wassenaar

Fotobijschrift: Top 5 kandidaten D66 Wassenaar v.l.n.r. Ritske Bloemendaal, Paut Kromkamp, Rogier Krabbendam, Ernst Klatte en Marianne Wuite

Tags

D66GemeenteraadGR2022IngzondenKandidatenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top