Skip to content
Fotocredit: politie Wassenaar

Past de brandweer langs jouw geparkeerde auto?

31 december 202136 second read

Dat hebben we samen met brandweer Leidschendam uitgeprobeerd in “Het Kerkehout” in Wassenaar. Het komt regelmatig voor dat automobilisten hun voertuig zo parkeren, dat hulpdiensten er (bijna) niet langs kunnen. Dat kost ons bij een incident veel kostbare tijd! Ondanks dat we zelf ook zien dat het druk is met parkeren, kunnen we niet vaak genoeg zeggen: geef hulpdiensten de ruimte! Het is vooral ook voor je eigen veiligheid.

Hoe kun je ons helpen? Parkeer de auto alleen op aangewezen parkeervakken, parkeer zo dicht mogelijk bij de stoep en let ook altijd op of er genoeg ruimte overblijft voor een brandweerwagen. Parkeer daarom niet binnen 5 meter van een bocht of kruising.

Ook met deze jaarwisseling! Geef hulpdiensten de ruimte, als elke seconde telt!

Tags

HulpdienstenparkerenPolitie WassenaarRuimteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top