maandag 19 april 2021

N Nieuws

Gespreksessies over zonnepanelen

Zonnepanelen in een beschermd dorpsgezicht, kan dat? Jazeker, dat kán als je er maar duidelijke afspraken over maakt met elkaar. En dat doen we graag samen met jou! Meld je aan voor een van de gesprekssessies op donderdag 12 februari van 14.00 tot 15.00 uur of op woensdag 17 februari van 9.00 tot 10.00 uur.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang een link. Wassenaar wil de komende tijd verder verduurzamen door meer zonne-energie op te wekken. Duurzame energie is nodig om de klimaatdoelen te halen en de CO2-uitstoot te verminderen. Een groot deel van de gemeente valt onder het beschermde dorpsgezicht. Dan is de vraag: Wanneer zijn zonnepanelen op een goede manier in te passen in het landschap zonder de cultuurhistorische waarden van het dorp geweld aan te doen?

Momenteel zijn er gesprekken hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen in ons dorp. Heb jij een idee? Meld je dan aan voor één van de digitale gesprekssessies. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je voorkeurstijdstip en je ontvangt een uitnodiging met een link.