zaterdag 25 september 2021

S Sport

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Remmerswaal Makelaardij

Voor de sponsor van de maand december is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij Michel Remmerswaal van Remmerswaal makelaardij. Zij steunen met hun bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over Remmerswaal Makelaardij en jouw rol binnen deze organisatie.
Michel: Van Remmerswaal Makelaardij ben ik directeur-eigenaar. Samen met 2 andere collega’s, waaronder mijn zus, doen we verkoop en verhuur van woningen en commercieel onroerend goed. Daarnaast doen we het beheer van onroerend goed en VVE’s met MR Vastgoedbeheer.

Hoe zie jij de toekomst van Remmerswaal Makelaardij?
Michel: Heel kort: dat is goed! Sinds ik het kantoor heb overgenomen van de vorige eigenaar groeien we ieder jaar en het is de verwachting dat we dat blijven doen. Zelfs in een jaar met corona draait de makelaardij goed en het onderhoud van gebouwen, dus het beheer, zal altijd door blijven gaan.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Remmerswaal Makelaardij van kennen?
Michel: Ik voetbal zelf al sinds de F-jes bij Blauw-Zwart. Daarna ben ik via de zondagselectie naar zaterdag 1 gegaan en sinds dit jaar weer spelend lid bij veteranen 1. Daarnaast ben ik bestuurslid geweest van de Business Club Blauw-Zwart, 5 jaar jeugdleider geweest van het team van mijn zoon en al jarenlang sponsor van deze mooie club.

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Michel: Ik sport veel. Niet alleen voetbal, maar ook hardlopen en golfen en ik ga ook naar sportschool Aerofit. Sporten is gewoon een heerlijke uitlaatklep en ik kan niet zonder. Met stip bovenaan staat nog steeds voetbal en dus Blauw-Zwart. Mijn vader is in het verleden leider van mij geweest en penningmeester en voorzitter, dus ik weet het belang van vrijwilligers op de club.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Michel: Vrijwilligers zijn, zoals iedereen weet, erg belangrijk voor de vereniging. De leden mogen die vrijwilligers ook wel eens meer waarderen en dan heb ik het over de leden die overal kritiek op hebben en die zelf niets doen! Dus ik nodig de leden die weinig doen voor de vereniging van harte uit zich aan te melden voor een vrijwilligersfunctie!