donderdag 02 december 2021

A Algemeen

Een coronajaar verder: Maurits von Heijden

"Hard gewerkt en mooie zaken bereikt. We zijn een jaar verder, en da’s best snel gegaan. Ik doe erg leuk werk, namelijk de gebiedspromotie voor Wassenaar en Voorschoten."

Sommigen denken dat afgelopen jaar voor mij wel heel rustig was i.v.m. Corona, maar eigenlijk is het tegenovergestelde waar.

Afgelopen jaar hebben we samen behoorlijk hard gewerkt en we hebben een paar mooie zaken bereikt:
- we hebben 2 VVV’s geopend; in de bibliotheek van Wassenaar - met een zeer bevlogen club mensen. En in museum Voorschoten, ook een mooie plek midden in het dorp

- we hebben een aantal wandel- en fiets-routes gemaakt, die kan je halen bij een van de VVV’s

- we hebben meegewerkt aan een erg fraai boekje, “Nederland in elk seizoen” met 20 dorpen, waaronder wij. Uiteraard te koop in onze VVV’s.

- we hebben weer een fraaie en handige toeristische kaart gemaakt met een overzicht en plattegrond van leuke en mooie dingen om te doen in ons gebied: wandelen, fietsen, musea, strand, eten, drinken en shoppen.

- we hebben ons bestuur goed op orde met een mooie afspiegeling van Wassenaar en Voorschoten en een mooie mix van horeca, winkels, musea en attracties.

- We hebben een aangepaste huisstijl met als nieuwe slogan “Beleef het beter buiten”, wat duidelijk aangeeft waarom je in ons mooie gebied (de groene zone tussen Leiden en Den Haag, tussen Noordzee en Vliet) wilt gaan recreëren. Zie hier ons mooie filmpje dat totaal al bijna 30.000 keer bekeken is.

We willen graag weten wat de mooiste plek is van onze inwoners. Op www.wassenaar-voorschoten.info/plek/ staan er al flink wat, maar we roepen jullie ook op om “Mijn favoriete plek” in te sturen. De mooiste komen ook nog eens in de lokale kranten.