vrijdag 16 april 2021

K Kunst & cultuur

Wij helpen je op afspraak!

De bibliotheek helpt je graag op afspraak met de volgende diensten.

Boekenservice - Wij helpen je lezend de lockdown door! Reserveer je boeken online en maak een afspraak om ze af te halen.

Digitaal Spreekuur - Digitale vragen? Stuur je vraag in per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onze vrijwilligers nemen dan contact op. Je kunt ook via e-mail een afspraak maken in Bibliotheek Voorschoten, waar onze vrijwilligers je verder helpen.

Formulierenbrigade - Heb je te maken met lastige formulieren? Of een moeilijke aanvraag? Neem dan contact op met de bibliotheek, telefonisch 071 561 56 78 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Taalspreekuur: Wil je beter Nederlands leren spreken? Maak een afspraak voor het Taalspreekuur op donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Wassenaar of op vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Voorschoten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld
Elke vrijdag kun je in Bibliotheek Voorschoten terecht voor financiële informatie bij het
Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld.
Maak telefonisch 06 27 05 80 60 of via de website www.obvw.nl een afspraak tussen 13.30 uur en 14.30 uur.

Juridisch Spreekuur
Stel jouw juridische vraag online op elk moment van de dag! Voorschotense advocate Frederike Werts, of Wassenaars notarieel jurist Mr. Tanneke den Hartog neemt dan per e-mail of telefonisch contact op om jouw vraag te beantwoorden.