zaterdag 25 september 2021

A Algemeen

Mensen maken Wassenaar samen mooier

Vorige week stond in deze rubriek het interview met Thom de Jong, een jonge vrijwilliger die ondanks zijn drukke leven toch veel vrijwilligerswerk doet. Ben je door het verhaal van Thom geïnspireerd geraakt en wil je ook helpen?

• Stichting Sailwise organiseert elke zomer zeilvakanties voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Ben je een zeiler of heb je ervaring in de verzorging, help dan mee! (Vac. K.010)

• Bij SWZ zoeken ze een “beauty vrijwilliger”. Ben jij die nagelspecialiste die het leuk vindt om een dagdeel per week ouderen te verwennen? (Vac. A.136)

• Ben jij die stoere meid of jongen (18+) die rustig blijft in noodsituaties? De brandweer Wassenaar zoekt vrijwilligers die na een opleiding kunnen assisteren. (vac. M.024)

• Scouting van Woesik is op zoek naar stafleden. Houd je van actief buiten zijn en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Meld je aan via onze vacaturebank! (vac. E.018)

Kijk op onze website voor meer vacatures, in alle soorten en maten. Want samen maken we Wassenaar mooier!

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 06 15678510
Volg ons ook op Facebook