vrijdag 25 juni 2021

S Sport

2 maanden gratis meetrainen bij WZK Tri-Team vanaf heropening

Rutte en de Jonge hebben het, weliswaar met een slag om de arm, gezegd: mogelijk mogen we op binnen afzienbare tijd weer gaan trainen met elkaar! Na maanden van ieder voor zich lopen, weken van schema’s zonder loopmaatjes, afspraken met het vaste loopmaatje, dat wel, maar toch. Ze hielden de moed er met elkaar in op de socials en door middel van challenges.

De trainers kunnen niet wachten om hopelijk vanaf deze 20ste mei op donderdag en dinsdag bij het Sterrenbad te verzamelen voor een fijne training vanaf19.00 uur, WZK Tri-Team heeft groepen op elk niveau. De groepsgrootte zal 30 personen zijn, en dit is door de opdeling in kleinere groepen prima te doen. Natuurlijk worden alle geldende regels in acht genomen voor onze veiligheid en die van anderen.
Spandoek

Sinds kort is er een prachtig spandoek te zien op de rotonde aan de Lange Kerkdam, met daarop de woorden: “kom gezellig trainen bij WZK Tri-Team”, 2 maanden gratis! Een uitgesproken kans om te beginnen met hardlopen bij onze gezellige club, onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde trainers. Zo kan je proeven van de gezelligheid van de club, ervaren hoe het is om in clubverband te trainen en tot de conclusie te komen dat je niet meer zonder hardlopen kunt en wilt. Gezellig met loopmaatjes trainen, nieuwe mooie doelen stellen en gáán. Natuurlijk doen we rustig aan voor de genen die er toch een poos uit zijn geweest; de trainingen worden hier op aangepast en daardoor is een instap voor nieuwe mensen ook heel realistisch!

Kortom, schroom niet, zet die eerste stap en neem contact op met de trainers via www.tri-team.nl/contact en volg ons op de socials @wzktriteam, zodat je onze opening niet mist! Tot snel!

fotoflyervoorkantonder