donderdag 24 juni 2021

K Kunst & cultuur

Yes! Je mag weer langskomen in de Bieb!

Na 22 lange weken is het weer mogelijk om zelf weer te kunnen snuffelen door onze collectie en jouw nieuwe materialen uit te zoeken. We kijken uit naar je komst!

Maar het kan alleen op deze manier:
1. Kom niet als je gezondheidsklachten hebt
2. Controleer het tv-scher in de bibliotheek of je nog naar binnen mag
3. Houd je aan de regels die in onze gebouwen gelden
Laten we samen ons best doen om onze hernieuwde ontmoeting na 22 weken onvergetelijk te maken!

Thuisbrengservice
Zit je in quarantaine, kun je door ziekte of immobiliteit niet naar de bibliotheek komen, of zie je een bezoek aan de bibliotheek nog niet zitten? Dan brengen we de boeken graag bij je thuis. Meld je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen: Voorschoten 071 561 5678 of Wassenaar 070 511 3397

Aangepaste openingstijden
Maandag 24 mei is het Tweede Pinksterdag en is de bibliotheek gesloten. Wist je dat je verder kunt lezen én luisteren met de Online Bibliotheek? Daar kun je terecht voor heel veel luisterboeken en e-books. Kijk op obvw.nl/onlinebibliotheekk en laat je verrassen door het grote aanbod

'Oorlog en Terpentijn' bij de Digitale Leesclub op woensdag 26 mei
Woensdagavond 26 mei bespreekt Cunera Klijn ‘Oorlog en Terpentijn’ van Stefan Hertmans tijdens de online bijeenkomst van de Digitale Leesclub. Deze prijswinnende roman vertelt het verhaal van een kleine held in de Grote Oorlog die ervan droomde kunstenaar te worden.
De Digitale Leesclub leest elke 6 weken boeken rondom een thema. Om iedereen aan het woord te kunnen laten, kunnen er maximaal 7 mensen deelnemen.
Leen het boek in onze bibliotheek en meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!