Skip to content
Fotocredit: Pixabay/DoroT Schenk

Mensen geboren in 1985 en 1986 uitgenodigd voor coronavaccinatie

7 juni 202145 second read

Mensen geboren in 1985 en 1986 kunnen vanaf vandaag online een afspraak inplannen via www.coronavaccinatie-afspraak.nl voor een vaccinatie bij de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst . Daar krijgen zij het vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Zij ontvangen vanaf woensdag 9 juni de uitnodigingsbrief voor de coronavaccinatie per post. In totaal zijn er ruim 239.000 mensen geboren in 1985 en 1986.

Dubbele uitnodiging
Mensen die gevaccineerd zijn, worden zoveel als mogelijk uit de verzendlijsten gehaald. Dit kan soms langer duren omdat de vaccinatiegegevens (nog) niet door het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zijn ontvangen. Mensen kunnen daardoor meerdere uitnodigingen ontvangen. Wie al gevaccineerd is, bijvoorbeeld als zorgmedewerker, mag de dubbele uitnodiging weggooien.

De GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst heeft 140 vaccinatielocaties geopend waar mensen terecht kunnen voor een vaccinatie.

Lukt het niet om online een afspraak te maken?
Probeer het in een andere browser of maak uw cachegeheugen leeg en verwijder cookies. Kijk voor meer informatie op vragen.coronatest.nl/veelvoorkomende-technische-problemen

Bron: RIVM

Tags

CoronavaccinatieCoronavirusGGDRIVMWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top