dinsdag 30 november 2021

E Events

Mantelzorgwandeling - Wandelt u met ons mee?

Bent u mantelzorger en wandelt u graag, loop dan met ons mee tijdens de mantelzorgwandeling. Toen we door het coronavirus minder binnen konden afspreken, hebben we met veel mantelzorgers gewandeld. Hierdoor konden we elkaar blijven zien en spreken op een veilige afstand en daarnaast ook nog eens van de prachtige Wassenaarse natuur genieten!

Wandelen is gezond
We zijn ervan overtuigd geraakt dat wandelen gezond is voor lichaam en geest. En we zijn niet de enige! De bekende neuropsycholoog Erik Scherder lanceerde vorig jaar in samenwerking met de Hersenstichting de app 'Ommetje'. De app werd binnen de kortste keren bijna een miljoen keer gedownload! Na al het thuiswerken en binnen zitten is buiten even een luchtje scheppen een heerlijke bezigheid. En het is ook nog eens harstikke gezond!

Wandelt u met ons mee?
Graag willen wij deze gezonde wandeling voortzetten en samen met een groep mantelzorgers verder wandelen! Vindt u het leuk om andere mantelzorgers te ontmoeten en te genieten van de mooie Wassenaarse omgeving, kom dan naar museum Voorlinden. We drinken eerst een lekker kopje koffie en lopen dan ongeveer een uurtje door de natuur.

Meer informatie en aanmelden

Wanneer: 24 juni 2021 10:00 - 11:15
Verzamelen bij: Museum Voorlinden Buurtweg 90, 2244 AG Wassenaar

Wilt u meer informatie of zich aanmelden stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan natuurlijk ook: 070- 511 2226. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze mantelzorgondersteuners Ank Stout en David Keus.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
22242 GX Wassenaar
070 - 511 2226 (op werkdagen van 09.00 - 14.00 uur
)Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.smowassenaar.nl

mantelzorgwandeling krant 18 juni 2021