dinsdag 03 augustus 2021

K Kunst & cultuur

Cultuur in Wassenaar mag weer live

“We gaan weer van virtueel naar live”, vertelde wethouder Ritske Bloemendaal op dinsdag 22 juni tijdens een bijzondere avond van het Wassenaarse Cultuuranker in de Ter Horstzaal van Theater Warenar.

Vertegenwoordigers van culturele organisaties en Wassenaarse kunstenaars kwamen voor het eerst weer echt samen om de gezamenlijke plannen voor het nieuwe seizoen te bespreken. Na een lange tijd van beperkende maatregelen kan de cultuur weer live present zijn in Wassenaar.

Nicolette Senf - programmeur van Theater Warenar- gaat aan de slag als coördinator van een Culturele Festivalweek begin september met o.a. een nieuwe editie van de Art of Shopping, de Mini Opera en een Culturele Uitmarkt op 11 september als gemeenschappelijke aftrap van een nieuw cultureel seizoen. Samen met Astrid Dekker, Tom Mikkers, Frederique Diepstraten en Mariska Koning is hier een eerste opzet voor bedacht om weer op te kunnen starten.

Tijdens deze Culturele Uitmarkt kunnen aanbieders zich presenteren met een stand en middels een optreden op diverse locaties. Het Wassenaarse Cultuuranker beoogt samenwerking van alle aanbieders van cultuur in Wassenaar om de zichtbaarheid van cultuur te vergroten en de participatie te stimuleren.

Meedoen met het Cultuuranker en een bijdrage leveren aan het Cultuur Festival?

Mail voor deelname of meer informatie aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cultuuranker Bijeenkomst 22 juni 2021 Wethouder R Bloemendaal aan het woord