zondag 24 oktober 2021

S Sport

Laatste kans inschrijven beginnerscursus hardlopen bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

Op dinsdag 31 augustus 2021 gaan we weer beginnen met een beginnerscursus hardlopen. Loopgroep de Wassenaarse Slag geeft deze cursus speciaal voor beginnende hardlopers. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en in de laatste week ben je klaar voor de Start to Finish loop: 25 minuten non-stop hardlopen. Al is het misschien moeilijk te geloven maar dit is voor iedereen haalbaar!

Met deze hardloopcursus voor beginners leer je van een van de gediplomeerde trainers op een verantwoorde manier hardlopen met aandacht voor techniek, voeding en het voorkomen van blessures.

Kom op dinsdag 31 augustus 2021 naar de kantine van voetbalvereniging Blauw-Zwart aan de Mansveltkade. We beginnen om 19.15 uur. Of kijk anders op www.hardlopen.nl/yakultstarttorun voor meer informatie en schrijf je in bij Loopgroep de Wassenaarse Slag. We trainen op dinsdag- en donderdagavond.

Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep.

Heb je nog twijfels of specifieke vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.