zaterdag 18 september 2021

A Algemeen

Op zoek naar geluk?

Onderzoek wijst uit: Vrijwilligerswerk maakt gelukkig! Iets goeds doen voor een ander of voor een goed doel versterkt het gevoel dat het leven zin heeft en waardevol is. Ontdek de vrijwilliger in jezelf en vind het vrijwilligerswerk dat jou gelukkig maakt. Een paar uur per week maakt al verschil. Benut je talenten bij meer dan 100 bij ons uitstaande vacatures in Wassenaar en omgeving.

• SWZ is op zoek naar gezellige bijrijders op de rolstoelbus die onder andere helpen bij het veilig in- en uitstappen. Ook zoeken zij voor het Sophiekehuis nog enthousiaste vrijwilligers die 1x in de week leiding willen geven bij het koersballen, een behendigheidsspel waarbij de bal rolt. (Vac. A.144 en A.145)

• Heeft u een auto én de tijd om wekelijks tussen de middag de maaltijden, die in het Van Ommerenpark worden bereid, rond te brengen in Wassenaar?(Vac. C.014)

• Fietst u graag door het groene Wassenaar? De Fietsersbond afdeling Wassenaar zoek nog een bestuurslid die wil meedenken met het te voeren beleid en meehelpt bij het uitvoeren van activiteiten, er zijn ongeveer 4-6 vergaderingen per jaar. (Vac. E.053)

• Op 11 september a.s. organiseert Cultuuranker Wassenaar Het Cultuurplein. Voor veel diverse werkzaamheden worden nog helpende handjes gezocht. ( Vac. F.080)

Ons kantoor is vanaf 1 juli weer open voor bezoekers op maandag- en donderdagochtend van 10.00-12.00 uur. Andere dagen zijn wij open op afspraak. Bel of mail ons.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: 06 15678510
Volg ons ook op Facebook