zondag 24 oktober 2021

N Nieuws

GLOW in the dark - kindermiddag!

Na de succesvolle filmmiddag in het voorjaar organiseert GLOW op 24 oktober as. een geweldige kindermiddag met als thema ‘Glow in the dark’! Tijdens deze middag gaan de kinderen creatief aan de slag, spelen ze een spannende competitie en hebben zij ontzettend veel plezier. Met het thema ‘Glow in the dark’ willen we de kinderen meegeven dat zij mogen schitteren als een ster! God heeft hen gemaakt vol gaven en talenten waarmee zij mogen schitteren! En juist nu de dagen weer korter worden kunnen we wel wat meer Licht gebruiken!

De kindermiddag wordt georganiseerd op zondagmiddag 24 oktober as. van 15.30u – 17.00u in het Deijlerhuis. Als afsluiter mogen de kinderen samen met hun ouders/verzorgers om 17.00u marshmallows roosteren bij de vuurkorven in de tuin van het Deijlerhuis.  

Zit je in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8? Geef je snel op, want vol is vol! Inschrijven kan tot 18 oktober.
Vind het aanmeldformulier op facebook.com/glowwassenaar of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GLOW is een initiatief van enthousiaste ouders die activiteiten voor kinderen organiseren waar geloof, liefde en ontmoeting centraal staat. Bij GLOW is elk kind welkom, worden vriendschappen gebouwd en hebben we plezier.

GLOWinthedark