zondag 05 december 2021

S Sport

Cursus hardlopen voor beginners

Het nieuwe jaar 2022 goed beginnen? Zin om te gaan bewegen? Altijd al willen hardlopen maar nooit de eerste stap gezet? Op dinsdag 11 januari 2022 start een speciale cursus voor beginners bij Loopgroep de Wassenaarse Slag.

In samenwerking met Yakult Start to Run van de Atletiekunie biedt Loopgroep de Wassenaarse Slag een cursus aan speciaal voor de beginnende hardlopers. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en in de laatste week ben je klaar voor de Start to Finish loop: 25 minuten non-stop hardlopen. Al is het misschien moeilijk te geloven maar dit is voor iedereen haalbaar!

Met deze hardloopcursus voor beginners leer je van een van de gediplomeerde trainers op een verantwoorde manier hardlopen met aandacht voor techniek en het voorkomen van blessures. Kijk op www.hardlopen.nl/yakultstarttorun voor meer informatie en schrijf je in bij Loopgroep de Wassenaarse Slag. We trainen op dinsdag- en donderdagavond en beginnen om 19.15 uur vanaf de kantine van voetbalvereniging Blauw Zwart en als deze is gesloten vanaf het parkeerterrein ook bij Blauw Zwart.

Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Proeftraining

Op dinsdag 4 januari 2022 is er een proeftraining. Heb je nog twijfels of specifieke vragen over het meedoen aan Start to Run? Kom vrijblijvend langs! Ook hier verzamelen bij Blauw Zwart en aanmelden is niet nodig.