zondag 05 december 2021

A Algemeen

Ontspanning en plezier voor de mantelzorger

Koken voor je moeder met Parkinson, naar het ziekenhuis met je man met NAH, structuur aanbrengen voor je zoontje met autisme of de administratie doen van je buurvrouw met dementie: ook in Wassenaar verlenen vele mensen (soms dagelijks) mantelzorg. Zeker in coronatijd kan dat soms best veel van je vragen.

Daarom heeft SMOW in samenwerking met de Lions Wassenaar en Omen Uitvaarzorg afgelopen zaterdag een dag georganiseerd waarop mantelzorgers eens goed in het zonnetje werden gezet! Met een rondleiding door museum Voorlinden, een tour door het Louwman museum en een diner bij restaurant De Baron mochten de mantelzorgers even zélf van de goede zorg van andere genieten. Iedereen bedankt voor een prachtige dag!

Mantelzorgers over de Dag van de Mantelzorg
• “Het museum met rondleiding was een unieke ervaring”
• “Het was een heerlijke, gezellige avond met heerlijk eten”
Ben jij ook mantelzorger en wil je graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan contact op met onze mantelzorgondersteuners Ank Stout of David Keus.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 - 511 2226 (op werkdagen van 09.00 - 14.00 uur)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.smowassenaar.nl

terugblijkdagvandemantelzorger krantvrijdag19nov2021