Skip to content
Fotocredit: PR

‘Boos bloed’: Heerlijk leesavontuur over knappe dame met pijnlijk verleden en twee onopgeloste moorden

4 januari 20222 minute read

Marie-Claire zit zenuwachtig in haar favoriete golfclub in Wassenaar te wachten op een telefoontje van de politie. Als dat inderdaad komt, spoedt ze zich naar haar villa. Haar man zou vermoord zijn en ze oefent alvast op een droevig gezicht. Moeilijk, want ze heeft zelf de opdracht gegeven. Echter, tot haar verbijstering treft ze niet het lijk van haar man aan, maar dat van haar minnaar. Haar man Thomas loopt nog vrij rond en ze is bang dat hij zijn dreigement om haar van het leven te beroven nu uit gaat voeren.

En dan wordt het dorp opgeschrikt door een tweede moord. Rechercheur Henk Veld is geïntrigeerd door de schoonheid van Marie-Claire, maar hij is ook sceptisch over haar eventuele betrokkenheid bij de misdaden. Bij zijn zoektocht naar de waarheid komt hij erachter dat deze vrouw een pijnlijk verleden en vele gezichten heeft.

Een heerlijk leesavontuur met verrassende wendingen.

Over de auteur
Na een lange periode van twintig jaar in het buitenland geleefd te hebben is Els Leushuis, geboren in 1957, teruggekeerd naar haar geboorteplaats Delden in Twente om als auteur een nieuwe stap te zetten in haar veelbewogen leven. Haar rijke levenservaring, aangevuld met de nodige fantasie heeft tot de misdaadroman Boos Bloed geleid.

Titel: Boos bloed
Auteur: Els Leushuis (Enschede)
Pagina’s: 255
ISBN: 978-94-6365-361-9
Prijs: € 19,50

boosbloed

Tags

BoekBoos bloedEls LeushuisUitgeverij ElikserWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top