Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarse VVD – gericht op de toekomst

7 januari 20223 minute read

16 maart aanstaande zijn er weer verkiezingen voor de gemeenteraad. U gaat toch ook stemmen?

De Wassenaarse VVD gaat de verkiezingen in met een diverse lijst van kandidaten, aangevoerd door lijsttrekker Caroline Klaver-Bouman. De weken tot aan 16 maart zal de VVD via de Wassenaarse krant alle VVD kandidaten voor de gemeenteraad 2022-2026 aan u voorstellen, aan de hand van onderwerpen die spelen in Wassenaar.

Caroline Klaver: “De afgelopen vier jaar is er veel bereikt. Er is bestuurlijke rust gekomen en de financiën zijn op orde gebracht. Tegelijkertijd hebben wij een aantal investeringen in gang gezet zodat het voorzieningenniveau op peil blijft. Zoals een nieuwe gymzaal en sporthal, verbeteringen aan het centrum, het strand, de landgoederen, en het nieuwe bestuurscentrum de Paauw. En de samenwerking in de regio is geïntensiveerd om het Wassenaarse belang nadrukkelijker te laten gelden. Onder andere de opwaardering van de N44 naar een 50 km tweebaansweg wordt steeds breder omarmd.”

Ook de komende vier jaar wil de Wassenaarse VVD ervoor zorgen dat Wassenaar zich blijft ontwikkelen en een heerlijk, groen, veilig en duurzaam dorp blijft voor jong en oud, voor nu en in de toekomst.

Caroline Klaver: “Maar we staan wel voor een aantal uitdagingen. Veranderingen om ons heen kunnen we niet tegenhouden, maar we kunnen er wel voor zorgen dat wij die veranderingen beheersbaar en beperkt houden. Door onze unieke positie als groene gemeente in de regio verder uit te dragen en ons groen en natuur te beschermen en zelfs te verbeteren. Daarnaast moeten we blijven werken aan de ondersteuning voor ouderen en jongeren als zij zorg nodig hebben, maar ook in de voorzieningen die het zo fijn maken om in Wassenaar te wonen.” De ondernemers spelen daarin een belangrijke rol. Een gezonde lokale economie draagt bij aan de levendigheid van het dorp. Een aantrekkelijk niveau van winkels en horeca zorgt ervoor dat we dichtbij huis kunnen winkelen, elkaar ontmoeten en kunnen genieten van lokale sport en culturele activiteiten.

De vergrijzing van onze gemeente vraagt extra aandacht. Het is daarom belangrijk dat Wassenaar aantrekkelijk blijft voor jonge gezinnen. Door betaalbare woningen, goede sport en culturele faciliteiten en goede scholen. Maar ook veilige straten en fietspaden. Dus er is nog genoeg te doen. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat Wassenaar mooi, leefbaar, veilig en schoon blijft. De Wassenaarse VVD wil zich hier graag voor inzetten. De VVD zorgt voor Wassenaar.

Meedenken en meedoen bij de Wassenaarse VVD? Word lid! Kijk op wassenaar.vvd.nl

Lijst 1

IMG 20220104 WA0017

                                                           Caroline Klaver – Bouman

 

 

Tags

GemeenteraadGR2022IngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top