Skip to content
Fotocredit: NDZ

Inzamelingsactie voor dierenambulance geslaagd

8 januari 202236 second read

Het is gelukt. De Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar heeft genoeg geld opgehaald voor een nieuwe dierenambulance. Dat meldt de organisatie op haar Facebookpagina. In totaal is door 880 donateurs een bedrag van 34.675 euro opgehaald. 

Het benodigde streefbedrag bedroeg in eerste instantie 44.500 euro maar kon worden verlaagd naar 34.500 euro omdat medewerkers het interieur van de ambulance na het ongeluk konden redden. De dierenambulance in Wassenaar laat op haar Facebook-pagina weten enorm blij te zijn met de vele donaties: “Wij zijn alle 880 donateurs die hebben meegeholpen aan het bereiken van ons streefbedrag enorm dankbaar. Zonder jullie was het zeker niet gelukt! DANK JE WEL!!”

De doneeractie was opgestart vanwege een ongeluk met de Dierenambulance. Daarbij raakte de ambulance total loss

 

Tags

DierenambulanceDoneeractieNDZWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top