Skip to content
Fotocredit: St. Bonifaciusschool

Leerkrachten St Bonifaciusschool spelen ‘Het Jachtseizoen’ tijdens teamuitje (video)

11 januari 202236 second read

Leerkrachten van de St. Bonifaciusschool hebben met een teamuitje kunnen ervaren hoe ’t is om op de vlucht te gaan. In 3 aparte groepen hebben ze het welbekende spel ‘Het Jachtseizoen’ gespeeld waar 2 boeven 4 uur lang uit handen proberen te blijven van de achtervolgers.

Met behulp van camera’s is er een volledige aflevering gemaakt waar te zien is hoe ze wegvluchten van de startlocatie en op zoek gaan naar een volgende vluchtauto. De mooie startlocatie van de st. Bonifaciusschool komt goed in beeld in de aflevering. Je kan goed de elementen zien van dit prachtige monumentaal gebouw. Het teamuitje vond plaats in september 2021; de video is onlangs online gezet op YouTube.  

{youtube}/0nXLKlJ1f6g{/youtube}

 

 

Tags

Het JachtseizoenLeerkrachtenSt.BonifaciusschoolTeamuitjeVideoWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top