Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: politie Wassenaar

Politie: Wees alert voor autoinbrekers

11 januari 202239 second read

We kunnen het niet vaak genoeg adviseren…zorg dat u geen waardevolle spullen in uw auto laat liggen en zorg dat de auto is afgesloten! Wij vragen u extra alert te zijn op verdachte personen met opvallende interesse in auto’s.

Mocht u getuige zijn van een heterdaad inbraak, belt u dan direct 112 en geef plaats en straatnaam door. Als u daar tijd voor heeft, maak dan ook een foto of film van de daders. Ook als u verdachte personen ziet met opvallende interesse voor de geparkeerde auto’s, belt u dan direct 112.

Bent u getuige geweest van deze inbraken? Laat het ons weten.
– via de politieapp of het meldformulier op www.politie.nl/melden.
– via 0900-8844 of Whatsapp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M. (Meld Misdaad Anoniem)

Tags

AutoinbraakMeldenPolitie WassenaarWassenaarWeesalert
Gerelateerde artikelen
Back To Top