Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Loopgroep de Wassenaarse Slag

Blijven hardlopen in tijden van Corona bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

13 januari 20222 minute read

Nadat 19 december 2021 opnieuw de lockdown is ingegaan, golden vanaf dat moment ook strengere regels voor de buitensporters. Dit betekende helaas dat de trainingen van Loopgroep de Wassenaarse Slag niet meer door konden gaan.

We bewegen steeds minder doordat we thuis werken en juist nu is bewegen heel belangrijk voor iedereen. De leden van de Loopgroep de Wassenaarse Slag zitten niet bij de pakken neer. In groepjes van 2 lopers blijven de leden van de loopgroep hun conditie op peil houden.

Heb je zin om meer te bewegen en is hardlopen iets voor jou, neem dan contact op via mailadres loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl. Vanaf het moment dat het weer kan, spreken we af om aan te sluiten bij onze trainingen. Geoefende lopers kunnen gratis een maand meetrainen. Voor beginnende lopers is er de speciale beginnerscursus Yakult Start to Run.

Voor inschrijvingen voor de beginnerscursus kijk op https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/12489-yakult-start-to-run/. Onder voorbehoud van de maatregelen gaat de cursus beginnen op dinsdag 15 februari 2022. Twijfel je of hardlopen wel iets voor jou is? Op dinsdag 8 februari is er een proefles. We starten om 19.15 en verzamelen op het parkeerterrein van voetbalvereniging Blauw Zwart.

Loopgroep de Wassenaarse Slag is een gezellige kleinschalige hardloopvereniging met veel aandacht voor de individuele lopers.

 

 

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaarYakult Start to Run
Back To Top