Ga naar hoofdinhoud

2022; met de wens weer ouderwets te kunnen voetballen

14 januari 20223 minute read

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, met als belangrijkste onze gezondheid.Zeker in deze rare tijden die al weer bijna 3 jaar duren. Een tijd die al veel onregelmatigheden heeft veroorzaakt binnen onze club, zeker als je in het jaar 2021 100 jaar wordt. Dat wil je vieren en uitdragen. Maar helaas, dat hebben we maar een stukje kunnen doen.

Maar ook geen Algemene Ledenvergadering en geen Nieuwjaarsreceptie. Allemaal momenten dat je elkaar tegenkomt en dan heb ik het nog niet over het belangrijkste: we hebben een hele periode niet kunnen voetballen en dat is een ramp. Want je vraagt je af: “Wat kan er buiten gebeuren als we aan het ballen zijn?” Maar het zij zo, we moeten ons aan de regels houden.

De wens en de hoop is dan ook dat we bij de eerstvolgende persconferentie te horen krijgen dat we weer mogen!

Een paar zaken wil ik met jullie delen. Wij zijn druk bezig zijn met de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Dat gaat er denk ik goed uit zien, mede omdat er een groot aanbod is en je daardoor een keuze kan maken voor de persoon die het beste bij onze club past.

Ook is de eerste aanzet gedaan om een team op te zetten dat een plan gaat maken hoe en wat we meer kunnen doen en betekenen voor de jeugd. Want dat is een van de doelstellingen voor 2022. De jeugdvoorzitter is heel enthousiast om een mooi voorstel te gaan maken en dat daarna voor te leggen aan het bestuur.

Ook zijn we bezig met de beveiliging op het complex. Bekeken wordt hoe we met camera’s het complex in beeld kunnen krijgen om voor ieder de juiste veiligheid te creëren. Ook zal er een nieuw sleutelplan worden gerealiseerd op de belangrijkste deuren, die dan met een tag bediend kunnen
worden en zelfs op afstand gesloten en/of geopend kunnen worden. Ook dit is preventie om te voorkomen dat er niets gestolen wordt in 2022.

De grote luifel mist nog een aantal schermen en motoren die door de Coronatijd niet geleverd konden worden. Ook dat zal deze maand afgemaakt worden, zodat we geheel klaar zijn als alles weer mogelijk is.

Verder hopen we dat de geplande toernooien doorgang kunnen vinden, zodat we weer echt kunnen functioneren als voetbalclub. Want je moet er niet aan denken dat dat weer niet door zou kunnen gaan. De kunstgrasvelden zijn weer up to date door de filling die is aangebracht.

Verder best belangrijk om te melden dat het team Blauw-Zwart Sociaal bijna 30 Instanties, clubs, verenigingen, besturen en scholen gebruik laat maken van onze accommodatie. Het is geweldig dat we dit hebben kunnen realiseren in onze gebouwen en op onze buitenruimtes.

Dit was weer even de stand van zaken tot op dit moment. Zodra er zaken zijn die er toe doen kom ik weer terug in lucht.

Met vriendelijke groet van uw voorzitter,

A.P.C. (André) van Herk

Tags

Blauw-ZwartColumn van de voorzitterVoetbalVoorzitterWassenaar
Back To Top