Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Gemeente doet oproep aan kabinet voor versoepeling coronamaatregelen

14 januari 202258 second read

Gemeente Wassenaar heeft bij het kabinet een dringende oproep gedaan dat de maatregelen nu echt anders moeten. Het is van het grootste belang dat er met inachtneming van de basismaatregelen weer ruimte, perspectief en voorspelbaarheid komt voor de winkels, horeca, cultuur en sport. De eerste versoepelingen worden vanaf morgen doorgevoerd, maar er is landelijk meer nodig om de toekomst van de ondernemers veilig te stellen.

Naast deze oproep aan het kabinet hebben wethouder Caroline Klaver en burgemeester Leendert de Lange een ronde gemaakt langs verschillende ondernemers rond de Windlustweg, Molenplein en de Langstraat om hen hierbij een hart onder de riem te steken, hun zorgen en oplossing te horen en samen met hen na te denken over oplossingen binnen de mogelijkheden. De gemeente wil ondernemers zo goed als mogelijk ondersteunen om deze lastige tijd door te komen.

Zij roepen dan ook op om de lokale ondernemer te steunen. “Doe uw inkopen lokaal, maak gebruik van de winkelmogelijkheden die de ondernemers bieden. En vergeet ook de horeca niet, neem een lekkere maaltijd mee voor thuis of breng ‘m langs bij iemand die dit goed kan gebruiken. Blijf naar elkaar omkijken.” Het gemeentebestuur staat naast haar ondernemers.

Tags

CoronamaatregelenGemeentekabinetOndernemersVersoepelingWassenaar
Back To Top