Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Vrijzinnig in Wassenaar – kerkdiensten

14 januari 20222 minute read

Dit is het programma van Vrijzinnig Wassenaar in de komende periode. 

Vrijheid en gevangenschap

Al bijna twee jaar hebben we te maken met beperkingen. Aan woorden als vrijheid of gevangen kleven ineens nieuwe persoonlijke verhalen. Gevangenschap en vrijheid zijn in zekere zin familie van elkaar. Allebei hebben ze te maken met verlies. Vrijheid is verlies van controle of macht buiten of boven jou. Gevangenschap is verlies van bewegingsvrijheid. Dat laatste kan letterlijk het geval zijn, maar er vallen ook op andere manieren deuren in het slot van onze levens waardoor we ineens zijn opgesloten: rouw die rouw op je dak valt, verlies van je goede gezondheid of verandering van werk of woonomgeving. In de komende kerkdiensten wil ik gedachten over vrijheid en gevangenschap verder uitwerken. Kunnen onze grote religieuze verhalen ons bijlichten zodat we de beperkingen van onze tijd beter begrijpen en uit kunnen houden? Met die vraag wil ik aan de slag gaan. U bent van harte welkom. Tom Mikkers

Overzicht online kerkdiensten elke zondag om 10.30 uur

Wilt u weten of kerkdiensten ook bezocht kunnen worden, check vooraf onze website.

16 januari met ds Tom Mikkers

23 januari met ds Evelijne Swinkels

Lange Kerkdam 46

2242 BW Wassenaar

aanmelden@vrijzinniginwassenaar.nl

vrijzinniginwassenaar.nl

Tags

kerkdienstenProgrammaVrijzinnigen NPB WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top