Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Stichting Jongerenwerk Wassenaar

Nieuws van het jongerenwerk in Wassenaar

15 januari 20222 minute read

Het jongerenwerk heeft in de kerstvakantie een geslaagde middag georganiseerd op het terrein van RKSV Blauw Zwart. Heel veel enthousiaste jongeren hebben mee gedaan aan een leuk Bubble voetbal toernooi. Daarnaast had het jongerenwerk een Fifa toernooi georganiseerd in samenwerking met het jongerenwerk van Voorschoten. Hier hebben ook veel jongeren aan deelgenomen. Ook was er een online activiteit met een aantal jongeren. Zij deden mee met een online Escape game Escap de Mol. Met de nodige samenwerking en het delen van kennis lukte het de jongeren om met elkaar de Mol te ontmaskeren.

Join-Us avonden
Het jongerenwerk is dankbaar dat de Join-Us avonden ondanks de Lockdown doorgang hebben gekregen. Continuïteit in deze bijeenkomsten is belangrijk omdat het gaat om jongeren die al beperkt zijn in hun sociale contacten. Juist door de Join-Us avonden komen zij in contact met andere jongeren, contacten die zij anders niet zouden hebben. Het belang van sociale contacten staat centraal bij Join-Us, maar vooral ook de steun bij elkaar vinden en erkenning. Naast dat Join-us ook een plek is waar je jezelf mag ontwikkelen, leuke dingen met elkaar gaat ondernemen en het een veilige plek is om jezelf te kunnen zijn. Er kunnen nog steeds nieuwe jongeren aangemeld worden voor Join-Us. Ga naar de website van Join-Us: www.join-us.nu voor aanmelding.

Mocht je eerst liever een gesprek willen of Join-us misschien bij jou zou kunnen passen, kun je ook contact opnemen met een van de jongerenwerkers. Om de week is er een bijeenkomst voor de groep van 12 t/m 18 jaar is dit op de maandag van 18:30 tot 20:30 en voor de groep van 18 t/m 25 jaar is het om de week op de donderdagavond van 19:00 tot 21:30. Locatie van de bijeenkomsten is Scouting de Paauw op de Dr Mansveltkade 9.

Op het moment is het jongerenwerk weer in gesprek met de middelbare scholen voor de planning van de pauzevoorlichtingen en klassenvoorlichtingen in te plannen voor het komend schooljaar. Eind van deze maand gaat er een Rots en Water training starten. Ook geeft onze collega Simone in samenwerking met Kwadraad een faalangsttraining op het Rijnlands Lyceum.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

stichting jeugd jongerenwerk

Tags

Bubble voetbaltoernooiJoin usJong in WassenaarjongerenwerkStichting Jeugd- & JongerenwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top