Skip to content
Fotocredit: PR

Adelbert Informatieavond en Open Dag online

19 januari 20222 minute read

Net als vorig jaar vinden de informatieavond en de Open Dag van het Adelbert online plaats. De informatieavond is op dinsdag 25 januari om 19.30 uur en de Open Dag op zaterdag 29 januari van 10.00 – 11.30 uur. De link naar deze beide activiteiten vindt u op de website en de Open Dag-app.

Op donderdag 27 en vrijdag 28 januari tussen 16.00 – 17.00 uur kunnen leerlingen van groep 7 en 8 bij de drive-thru op het parkeerterrein van het Adelbert een speciale Adelberttas ophalen. Daarin zitten allerlei benodigdheden voor de activiteiten tijdens de livestream.

Op de website van het Adelbert (onder het kopje Groep 8) kunt u een virtuele rondleiding van het promoteam vinden. Op deze manier kunt u een goed beeld krijgen van de sfeer op de school. Ook vindt u hier extra informatie over de online Open Dag en andere zaken die u als ouder van een groep 8-leerling zou willen weten.

Het Adelbert College staat voor onderwijs op het niveau dat bij de leerling past. Het Adelbertrooster biedt enerzijds mogelijkheden om talenten te ontwikkelen door middel van verdiepingsuren en anderzijds mogelijkheden tot ondersteuning door middel van de remediërende lessen. Ook kunnen leerlingen kiezen voor zelfstudie, zodat een gedeelte van het huiswerk al op school is gedaan. Daarnaast volgen alle eerste en tweede klassen het gehele jaar interessante keuzemodules bèta of leren presenteren.

Het Adelbert heeft oog voor iedere leerling. Het is belangrijk dat de leerlingen zich ontwikkelen in een prettige sfeer, waarin zij zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Tot ziens op de online informatieavond en/of de online Open Dag.

PHOTO 2022 01 14 11 16 00

 

 

 

Tags

Adelbert CollegeInformatieavondOpen Dag AppOpen Dag onlineWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top