Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Fit in Wassenaar; doet u mee? (video)

22 januari 202245 second read

Januari is de maand van de goede voornemens. Veel mensen nemen zich voor om meer te bewegen, gezonder te eten en vaker te ontspannen. Om u te helpen bij het ontwikkelen of behouden van een gezonde manier van leven, heeft de gemeente Wassenaar samen met sport- en beweegaanbieders, scholen, maatschappelijke organisaties, zorgverleners, inwoners, ondernemers en werkgevers een leefstijlakkoord opgesteld: Fit in Wassenaar.

Kirsten Keij, projectleider: “We proberen zoveel mogelijk Wassenaarders aan het bewegen en spelen te krijgen, plezier in sport te laten beleven en gezonde keus te laten maken. Dat doen we niet door dingen op te leggen, maar door samen met lokale organisaties mooie initiatieven op te zetten. We benaderen alles vanuit een positieve blik. Dus kijken we naar wat wel mogelijk is, in plaats van wat niet kan.” Heb je vragen of een goed idee, neem dan contact op met Kirsten via kkeij@sadwassenaar.nl.

{youtube}/wTMGsEwQZ4c{/youtube}

Tags

Fit in WassenaarGemeenteGoede voornemensLeefstijlakkoordPreventieakkoordWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top