Skip to content

Even voorstellen: Ingrid Pauli, kandidaat raadslid

24 januari 20222 minute read

Mijn naam is Ingrid Pauli. Ik woon al bijna 30 jaar in Wassenaar. Ik heb het dorp, ook als trouwambtenaar, op allerlei manieren leren kennen en ben ervan gaan houden.

Wassenaar is een uniek dorp met goede scholen, goede voorzieningen, veel verenigingen op allerlei gebied, een prachtige omgeving en betrokken inwoners, waaronder veel vrijwilligers. Een dorp waar ik me graag voor wil inzetten.

ingridlwIk heb altijd met veel plezier diverse commissies en bestuur gedaan voor onder andere de tennisclub, tuinclub en de school van de kinderen. Dit heb ik vele jaren gecombineerd met mijn werk als pensioen- en bestuursjurist. Ik ben namens Lokaal Wassenaar in deze raadsperiode actief geweest als commissielid en heb me vooral bezig gehouden met fysieke leefomgeving en bestuur en middelen.

Het zijn van commissielid was een goede leerschool voor mij. Het is fijn om je in te zetten voor je dorp en iets voor elkaar te kunnen krijgen en dan denk ik met veel plezier terug aan de bestrijding van de eikenprocessierups.

Wassenaar is gelukkig zelfstandig gebleven en we hebben weer een eigen burgemeester. Ook hebben we weer een eigen ambtenarenapparaat. De ambtelijke organisatie dient goed te worden bestuurd, zodat burgers snel en juist geïnformeerd worden en krijgen waar ze recht op hebben. Andere uitdagingen waar Wassenaar op korte termijn voor staat zijn onder andere het verkeer, de vergrijzing, het behouden van de voorzieningen en het milieu.

De zoektocht naar een oplossing voor deze en alle andere uitdagingen waar Wassenaar voor komt te staan wil ik graag aangaan. Voorop staat daarbij de veiligheid van onze inwoners en de leefbaarheid van ons dorp. Het streven is van Wassenaar een nog fijner dorp te maken om in te wonen en het nog hoger te laten scoren in de Elsevier ranking van de fijnste gemeenten!

 

Tags

GemeenteraadGR2022IngezondenLokaal WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top