Ga naar hoofdinhoud

Opknappen centrum begint met metamorfose rotonde Lange Kerkdam – centrum

26 januari 202253 second read

De metamorfose van de rotonde aan de Lange Kerkdam – centrum is de Kick Off voor de herinrichting van het centrum winkelgebied. Maandag 31 januari geeft wethouder Caroline Klaver het officiële startsein voor de herinrichting van het centrum winkelgebied.

Vooruitlopend op de nieuwe inrichting van de straten en pleinen in het centrum wordt de rotonde aangepakt en beplant met bomen en planten die refereren aan duinvegetatie in de omgeving van ons dorp. Daardoor wordt Wassenaar als “Landgoed aan Zee” nog duidelijker gepositioneerd.

In verband met de werkzaamheden aan de rotonde is deze van 31 januari tot 11 februari afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid en de omleiding wordt door middel van bebording kenbaar gemaakt. Voor de veiligheid van de weggebruikers is ervoor gekozen om de rotonde in zijn geheel af te sluiten. Bijkomend voordeel is dat de rotonde ook weer sneller in gebruik kan worden genomen.

De herinrichting van de rotonde is geen kleine ingreep. Het is, onder leiding van wethouder Klaver, de opmaat naar een stijlvol, persoonlijk en authentiek centrum met een uitstraling die daarbij hoort en die Wassenaar verdient.

beelddetaillzitelement

Tags

AfsluitingGemeenteHerinrichting centrumRotonde Lange Kerkdam - centrumWassenaar
Back To Top