Skip to content
Fotocredit portret: Martijn Beekman

Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot spreekt tijdens nieuwjaarsbijeenkomst D66 Wassenaar

26 januari 202232 second read

Morgen, donderdag 27 januari, organiseert D66 Wassenaar zijn nieuwjaarbijeenkomst. Dan gaan wij graag met je in gesprek over klimaat, wonen en onderwijs. Wat betekenen deze onderwerpen voor Wassenaar en welke keuzes maakt D66 hierin. Het thema klimaat, dat als rode draad door ons verkiezingsprogramma heenloopt, zal extra aangelicht worden door de aanwezigheid van Tjeerd de Groot. Tweede Kamerlid voor D66 met o.a. de portefeuilles natuur en stikstof. Hij zal een korte toespraak geven tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst.

Mocht je aanwezig willen zijn meld je dan aan via secretaris@d66wassenaar.nl of kijk voor meer informatie op www.d66.nl/wassenaar Lid of geen lid, 18 of 118, iedereen is welkom.

 

Tags

D66GemeenteraadGR2022IngezondenTweede KamerlidWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top