Skip to content
Fotocredit: PR

Ben Paulides verkozen tot  lijsttrekker van DLW (lijst 5)

27 januari 20222 minute read

Ben Paulides is weer verkozen tot lijsttrekker voor de lokale partij DLW (Democratische Liberalen Wassenaar). DLW staat als oudste lokale partij bij de komende verkiezingen op plaats 5. DLW is daarmee de op 4 na grootste partij, nog ruim vóór D66, GroenLinks en PvdA. Met een geweldig team van maar liefst 18 enthousiaste kandidaten kijkt DLW vol vertrouwen uit naar de komende raadsperiode 2022-2026.

DLW wil een eind maken aan een bestuur wat alleen de eigen belangen najaagt en niet luistert naar de inwoners. Er moet een eind komen aan verspilling en vriendjespolitiek. De tijd voor amateuristische bestuurders, die de ene fout na de andere fout maken en geld als water uitgeven, is wat ons betreft voorbij. De ambtelijke organisatie moet efficiënter werken en doen wat ze moeten doen. Nergens antwoord op krijgen kan echt niet meer.

Lijsttrekker Paulides (DLW); “Ik ben erg gemotiveerd om de komende gemeenteraadsverkiezingen in te gaan met deze ontzettend sterke kandidatenlijst die wij hebben kunnen samenstellen. DLW heeft de grootste kandidatenlijst van alle politieke partijen in Wassenaar. Het is voor ons geen enkel probleem geweest om enorm gemotiveerde kandidaten te vinden nadat een aantal van de vorige kandidaten afvielen door verhuizing of drukke werkzaamheden. Op onze uitgebreide lijst staan weer maar liefst 18! ijzersterke, goed opgeleide en ervaren kandidaten van alle leeftijden. Van bruisende twintiger tot ervaren zeventiger.

Het zijn een aantal vertrouwde namen maar ook veel nieuwe namen. Het is een goede mix van ervaring en vernieuwing, Op de lijst staan veel ondernemers zoals een horecaondernemer, een uitgever, een grafisch ontwerpster, een journalist, een financieel adviseur maar op de lijst staan ook een kernfunctionaris bij de raad van de kinderbescherming als ook oud ondernemers. Verder ook nog een oud diplomaat BUZA, een jurist, een persoonlijk assistent van de vicepresident van Shell, een radioloog en andere medici. De jongste kandidaat, een student informatica, is 22 jaar”.

DLW wil dat  de inwoners een serieuze stem hebben in de besluiten die genomen worden.

Op onze website www.democratischeliberalen.nl kunt u binnenkort meer informatie vinden over alle 18 kandidaten..

Op 25 januari 2022 hebben wij de voorinlevering van onze kandidatenlijst gedaan. Het verkiezingsbureau van de gemeente Wassenaar voert dan een eerste controle uit op de gegevens van de kandidaten. Op de foto van links naar rechts; Ronald Zoutendijk (nr 3)

Ben Paulides (nr 1). Helma Werkhoven (nr 11), Edward Voorham (nr 5) en Roland Pluut (nr 2).

Tags

Democratische Liberalen WassenaarGemeenteraadGR2022IngezondenKandidatenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top