Skip to content

Even voorstellen: Wendy Frigge, kandidaat raadslid

27 januari 20222 minute read

Mijn naam is Wendy Frigge en ik woon al ruim 9 jaar in Wassenaar. Ik ben 45 jaar, zelfstandig ondernemer in de evenementenbranche en moeder van twee kinderen waarvan de oudste (Karlijn) in groep 6 van de St. Bonifaciusschool zit en de jongste (Berend) naar kinderdagverblijf De Schulpwei gaat.

Wij zijn jaren geleden met toeval in Wassenaar terecht gekomen, maar genieten elke dag nog van wat Wassenaar haar inwoners te bieden heeft. Dagelijks geniet ik van de Wassenaarse groene omgeving als ik mijn hond uit laat in één van de parken, het bos, de duinen of het strand.

Daar ik geloof dat de wereld een stukje mooier wordt als je niet alleen neemt, maar ook geeft heb ik me aangemeld als kandidaat raadslid voor Lokaal Wassenaar. Lokaal Wassenaar voelt voor mij als DE lokale politieke partij waar het niet uitmaakt wát je bent, maar het gaat om wié je bent. Binnen Wassenaar lijken de verschillen soms enorm, maar als we langs die verschillen kijken dan zijn er enorm veel zaken die ons verbinden.

Graag leg ik mij toe op wat ons verbindt, zodat we met z’n allen kunnen blijven genieten van wat Wassenaar ons te bieden heeft én wij Wassenaar te bieden hebben. Samen maken we Wassenaar mooier én toekomstbestendig!

wendy2lw

 

Tags

GemeenteraadGR2022IngezondenLokaal WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top